Idag blev detgrilladmajskycklingoch den urgoda primörsallad som grannen S hade gjort till Valborg (med några små ändringari receptet, ärtskott glömde jag t
Vaknade tidigtidagochsittervidköksbordetbredvid kaffekokaren som gått varm sedan en timmetillbaksochblickar ut på en himmel som ser ut att kunna leverera en hel del regn
Har sonen kompisarpåvardagsmiddag brukar jag se till att detfinns flera olika frukter hemma och så brukar de får vara med och göra sin egen fruktsallad/fruktportion med de frukter som de vill ha
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Nästa stopp var Agnehill där det danska gemytet huserar, MajBritt som vitidigarealltid köpte blommor av på torget har nämligenövergivitsin torgplats och öppnat upp en gårdsbutikistället
Gott blirdetivilket fall, med ost både mellan de olika lagren och så ovanpå moset. Vilken tur då att det smakar så mycket bättre, för det är ju ändå viktigast om man skulle tvingas välja mellan utseende och smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.