2. Fräs
lök, paprika, spiskummin och chilipulver i 2 msk olja i en panna 5 min.
3. Häll
av och skölj bönorna. Tillsätt dem och 1 dl vatten till pannan. Låt puttra ihop. Krydda med 1 tsk salt och 2 krm peppar.
4. Avokadokräm:
Halvera och kärna ur avokadorna. Gröp ut och mosa köttet. Finriv och tillsätt vitlöken. Pressa ner 1 msk limesaft. Krydda med 2 krm salt.
5. Skölj
och skiva tomaterna. Skölj och strimla salladen.
6. Duka
upp de olika tillbehören. Servera med gräddfil och gärna med extra limeklyftor.
Sila och pressa ut vattnet. Vispa ägg och mjölk. 1färdig skivad korv, t ex pepparoni, chorizo eller salami. 1salt + nymald svartpepparPaj med spenat och pepperoni Sätt ugnen på 200°. Krydda med 3/4 tsk salt och 2 krm svartpeppar. Täck över -kanterna med ugnsfolie efter ca 15 min
Även en kyltekniker måste hålla helg och vi hoppas att få hjälp på måndag,. Nu måste jag väcka min sovande lilla åttaåring och bege mig mot köket igen för att förbereda denna söndags bakverk
Krydda med salt och nymald svartpeppar. Jag åt det som en lunch tillsammans med en sallad. I det senaste numret av Lantliv mat&vin hittade jag det här receptet som visade sig vara bland det godaste jag ätit
Höll påmed den här tårtan till nyår i flera dagar, men det blev INTE som jag tänkt mig. Ni vet när man har en bild av hur det ska vara så och så blir detinte riktigt så, den fula verkligheten smyger sig på kan man säga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.