Att efter en god middag bjuda påen fruktsallad eller ett stort fat med många olika frukter, gärna lite ovanliga och exotiska, är bara så gott och så trevligt, tycker jag
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Härom dagen var jag inne i stan (Stockholm) på ett ärende. Att promenera inne i vår turbulenta, ganska stressiga huvudstad är otroligt fascinerande och väldigt lyxigt
Häll i degbunken och slå påresten av vattnet kallt. Smula jästen och rör ut den i lite av degvätskan. Ta ut bröden ur formarna och låt dem svalna på brödgaller
Hennes recept på torskrygg i ugn med pepparrotsmos hittar ni HÄR. För med den här grytan är det just så att man utgår från grönsakerna och så tillsätter man fisken
Det var ett kärt återseende, det är på tok för länge sedan vi tog en minisemester i Dronningens by. Så där ja, då var vi återbördade till vårt kök igen efter några dagars avkoppling bland Köpenhamns (glädje) kvarter
Med en man på resande fot den här veckan och försöka få vardagen gå ihop med diverse pusslande med jobb, och barnens förskola, så är man innerligt tacksam att man har mor-och farföräldrar inom hyfsat bekvämt avstånd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.