Alsace ligger granne med Tyskland. Ansa och skölj blomkålen. Den vanliga varianten blir ofta lite trist, men med vitt vin i såsen får den en välbehövlig smakskjuts
Ni som följer mig på Instagram har kanske märkt att jag är inne i en blomkålsperiod just nu. Caulifloats med kanelsmak, bär, kokt ägg, superfood smoothie (mandelmjölk, greens+, rödbetspulver, spenat)
Efter att ha googlat en hel del på orginalet så framgår det med all tydlighet att Pulled Pork – det gör man med en redig bbq-sås, och då ska fan också Fooled Pork göras med en redig bbq-sås
If using chicken breasts, cut them lengthwise into thin fillets, each fillet will make one bomb. Pound the chicken fillets between parchment paper until about ¼ inch thin
Den här gratinerade blomkålen tillkom nyligen under såna omständigheter. När jag är sjuk och inte riktigt orkar laga mat (vilket jag varit nyligen) blir det därför alltsomoftast en färdiggrillad kyckling med potatissallad till middag
Koka den mjuk, men med lite spänst, låt rinna av väl. Dela blomkåleni mindre bitar. Lägg den varma blomkålen i en ugnsfast form och ringla över olivoljan, strö över parmesan, persilja och sist ströbrödet
Torskfilé, ugnsrostad blomkål toppad med riven parmesan och smörsås. På fisken hade vi en klick med blandning av philadelphia, pepparrotsost och persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.