Fyll bröden medköttbitar, sallad, skivad lök och morotsdressing. - Lägg i köttet och rör om. - Blanda olja med spiskummin, citronskal, salt, sambal oelek och vitlök i en bunke
Pappa lärde mig när jag va liten att vill man bara sätta lite grillad smak på något och inte har så mycket tid så kan man blanda olja, soya, salt och peppar och pensla på köttet
Torka av köttetmed papper, och peppra både före och efter tillagning för god arom. Börja med att putsa fläskfilén och skär bort eventuella senor och hinnor
Smaksätt med salt. Mosa osten och blanda med gräddfilen. Koka upp buljong och smör i en kastrull. Rör ner couscousen, lägg på lock och ställ kastrullen vid sidan om plattan i 5-6 min
Vispa crème fraiche hårt. Hacka tomaterna. Blanda i allt och rör om. Krydda får man göra efter egen smak. 2014-08-02 Man behöver inte vispa den , den blir bra ändå 2 dl crème fraiche
Sött, saftig köttmed mycket smak, krispiga grönsaker och fantastisk fruktighet från. ) Bulgogi kommer ju som många vet från Korea, en rätt med ca tusen år (
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.