Gröp ur aubergineköttetmed en sked, mixa aubergine med vitlök, chili, mynta, spiskummin och tahini. Skär av stjälkänden på auberginerna, dela dem på längden och skär skåror i köttet
Blanda limeskal, ingefära och Philadelphia till en sås och smaka av med salt och nymald svartpeppar. För tonfisk räcker det med kortare tid, då den gärna ska vara rosa i mitten)
Linda in bananerna med skal i aluminiumfolie. Bryt bitar av chokladen och stoppa ner i fickan. Skär ett snitt längs med hela bananen så att du får en ficka
blanda majonäs med två pressade vitlöksklyftor, smaka av med salt, peppar och pressad lime. Grillad röding är enkelt och tacksamt då det är en fet fisk som tar åt sig av de goda grillsmakerna
Citronen och lime som grillades pressade jag över köttet resp fisken. Det mesta kött jag ska grilla får en ”massage” av en fantastisk god kryddblandning några timmar innan
Salta kycklingklubborna och pensla runt om med glazen. Börja med glazen. Skölj och strimla vitkålen. Servera kycklingen med cole slaw och toppa gärna med färsk koriander och limeklyftor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.