Grillad några citronklyftor och servera med basilka-aioli och lite ripplad balsamicocremé. Pensla tonfiskenmed olivolja, rivet skal av citron eller lime och rikligt med havssalt innan grillningen
Servera den varma nygrilladetonfiskenmed den kalla och fruktiga salsan. Grilla eller stek tonfisken ett par minuter på varje sida, men se till att den behåller en rå kärna
Hon hade gjort egen teriyakisås och marinerat tonfisken i. Låt tonfisken tina långsamt i kylskåp. Koka glasnudlarna efter anvisning på förpackningen och spola dem med kallt vatten
Skär tonfisken i portionsbitar, salta och peppra. Servera avokadosalladen till tonfisken. Strimla purjolöken och blanda ner tillsammans med salladsskott och rapsolja
En jättetrevlig middag och kväll blev det där vi bjöds på marinerad grillad fläskfilé, potatis från egna täppan som råstektes på muurikkan, hemlagad tomatsås och en fräsch grönsallad med mangold, grön paprika och haricot verts
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.