Servera den varma nygrilladetonfiskenmed den kalla och fruktiga salsan. Grilla eller stek tonfisken ett par minuter på varje sida, men se till att den behåller en rå kärna
Grillad några citronklyftor och servera med basilka-aioli och lite ripplad balsamicocremé. Pensla tonfiskenmed olivolja, rivet skal av citron eller lime och rikligt med havssalt innan grillningen
Den här är bara SÅ god, helt klart min favorit just nu och jag kan äta den till allt. Tärna även tomat och avokado, finhacka löken och blanda ihop allting
Hon hade gjort egen teriyakisås och marinerat tonfisken i. Låt tonfisken tina långsamt i kylskåp. Koka glasnudlarna efter anvisning på förpackningen och spola dem med kallt vatten
4 600 g US Beef flankstek (Flank Steak) Mango coleslaw 125 g fryst mango 400 g vitkål 1 morot 3 msk majonnäs 1 dl crème fraiche 1 tsk rödvinsvinäger 1 1/2 tsk dijonsenap salt och svartpeppar Grillad bakpotatis 4 bakpotatisar 4 msk olivolja salt och peppar Lägg till i inköpslistan
Denna goda mango och avokadosalsa kan du använda till många olika ändamål, om du inte ska ha den till kycklingfajitas så passar den väldigt bra till till lax och annan fisk, exempelvis en god råmarinerad lax eller varför inte till den grillade fisken i sommar
Jag gissar att det fungerar medgrillad persika också. Vi grillade bara en mango och fick dressing över, den använde vi till salladen dagen efter och det var också jättegott
Servera medgrillad kyckling. Grillad kycklingfilé. Blanda ihop samtliga ingredienser till dressingen och späd den sedan med vatten till lämplig konsistens
Skär tonfisken i portionsbitar, salta och peppra. Servera avokadosalladen till tonfisken. Strimla purjolöken och blanda ner tillsammans med salladsskott och rapsolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.