En jättetrevlig middag och kväll blev det där vi bjöds på marinerad grillad fläskfilé, potatis från egna täppan som råstektes på muurikkan, hemlagad tomatsås och en fräsch grönsallad med mangold, grön paprika och haricot verts
Låt det marineras medans sås och potatis förbereds. Myntasås med äpple. Smashad potatis. Lägg den kokta potatisen på bakplåtsklädd plåt och dunka till potatisenmed typ mortelstöten
Servera till den grillade fisken. Servera med dillsmör, rostad potatis och blandad sallad. Lägg dillstjälkar i fiskarna och bind ihop med dem med bindgarn, på ett par ställen
Stek potatisen på medelvärme i matfettet, tillsätt kryddorna och smaka av. Börja med getostcremen, mosa getosten och blanda därefter i yoghurten och därefter de övriga ingredienserna
Jag gjorde även ett annorlunda tillbehör av sockerstekt potatis – det bara måste ni testa, blir supergott till just grillat med det lite söta som bryter av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.