Lägg i ett lager potatis, därefter lök, ansjovis och sedan resten av potatisen. 1750 g potatis. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 gul lök 1 msk Arla® Svenskt Smör 750 g potatis 100 g ansjovisfilé 2 dl Arla® vispgrädde 1 dl Arla® mjölk 1 msk ströbrödSätt ugnen på 200°. 1Skala potatisen och skär den i tunna strimlor
En jättetrevlig middag och kväll blev det där vi bjöds på marinerad grillad fläskfilé, potatis från egna täppan som råstektes på muurikkan, hemlagad tomatsås och en fräsch grönsallad med mangold, grön paprika och haricot verts
Grilladpotatis alltså. Det är typ som bakpotatis, fast inte riktigt. Gnid in potatisarna med kryddblandningen och grilla dem tills att skalet börjar bubbla och få rejält med färg samt potatisarna är genomgrillade
Servera de grillade grönsakerna med tsatsiki och rostad potatis. Dela potatisarna om de är stora. 1900 g potatis, gärna små. 12 förp halloumi 1 zucchini, liten 1 aubergine, liten 1 citron 900 g potatis, gärna små 2 tomater, stora 1 kruka dill olivolja salt, peppar
Servera med vattenmelon- och fetaostsalladen och grilladepotatishalvor (helt frivilligt). -) Grillad och kryddad med färdig mix med smak av chipotle (rökt paprika) och lite citrus
Låt det marineras medans sås och potatis förbereds. Smashad potatis. Lägg den kokta potatisen på bakplåtsklädd plåt och dunka till potatisen med typ mortelstöten
Servera till den grillade fisken. Servera med dillsmör, rostad potatis och blandad sallad. 11 kg små fina potatisar. 1Rostad potatis. Koka potatisen i lättsaltat vatten 5 minuter
Jag gjorde även ett annorlunda tillbehör av sockerstekt potatis – det bara måste ni testa, blir supergott till just grillat med det lite söta som bryter av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.