Grillad halloumi med polenta och avakadosalsa
Skolkocken
Skolkocken
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 hel halloumi
  • per portion
  • Polenta
  • 4 portioner
  • 1 liter vatten
  • 1 msk salt
  • 3 dl polentagryn
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 1 st röd chili
  • 1 msk rapsolja
  • ½ dl hackad bladpersilja
  • 2 per portion) och pensla dessa på båda sidor med rapsolja innan de tillagas. Jag valde att grilla mina eftersom jag ändå hade halloumi som skulle grillas. Grilla polentan ca 5 minuter på varje sida så att den blir ordenligt genomvarm innan servering, det som är viktigt att tänka på är att polentan är lite skör innan den
  • 4-6 portioner
  • 1 st rödlök
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 4 st salladslökar
  • 2 st tomater
  • 2 mogna avokado
  • 1 msk citronsaft
  • 1 citron
  • 2 tsk sambal olek
  • 1 msk flingsalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.