JimBeam lanserar i dagarna en ny variant, smaksatt med honung. Snittar med röding, lyonkorv, ankbröst eller pulled pork passar alla bra till bourboncocktails, något att bli inspirerad av till hemmafesten även om man givetvis kan ta till lite enklare mat
Grilla revbenen till dom fått fin färg. Det här sättet att göra revbensspjäll har jag skrivit om tidigare men det blir så otroligt gott så jag måste tipsa om det igen
Servera med kokt ris och strö gärna över färsk Timjan. 1 grillad kyckling. Sätt ugnen på 225 grader. Skär kyckling, paprika, purjolök och tomater i bitar
Sås till grillat. Ugnspotatis med "crunchy" salvia. Slutet gott, allting jättegott Sås till grillat. Jag lät sedan köttet vila i folie medan jag tog fram övriga ingredienser på bordet
En jättetrevlig middag och kväll blev det där vi bjöds på marinerad grillad fläskfilé, potatis från egna täppan som råstektes på muurikkan, hemlagad tomatsås och en fräsch grönsallad med mangold, grön paprika och haricot verts
Grillad några citronklyftor och servera med basilka-aioli och lite ripplad balsamicocremé. Pensla tonfisken med olivolja, rivet skal av citron eller lime och rikligt med havssalt innan grillningen
I fredags åt vi grillad lax medgrillade citroner, skagensås och givetvis färsk potatis. Har ni inte grillat citroner, gör det, de blir fantastiskt söta och goda
Mitt bästa grilltillbehör är grillade Quesadillas med philadelphia och sambal oelek. Jag lovade ju att sammanställa alla tips på grilltillbehör ni kom med för en tid sen och oj så många bra, enkla och framförallt GODA tips
Vi hade räkorna till förrätt och använde resten av dipsåsen som sås till den grillade laxen. Servera ett spett per person tillsammans med en liten skål med dipsås och en limeklyfta
Valborgsmiddagen igår blev grillad fläskytterfilé (smakar minst lika bra som fläskfilé om inte bättre) med en pastasalld och kräm på fetaost och soltorkade tomater
Grilla/stek halloumin under tiden. Toppa med tomater, sockerärtor & rödlök. Toppa med pinjenötter (som man med fördel kan rosta i en torr stekpanna), färsk timjan och lite honung
Det är något särskilt med grönsaker marinerade i olivolja och sedan stekta i ugn eller grillade på grillen, det drar en bris av medelhavet genom rummet när man äter dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.