Hemgjordglass är så otroligt mycket godare än de flesta köpta. Smultronglass Jag hade turen att hitta lite smultron i sommar, det blev till och med en del att frysa in
Om jag ska rekommendera en dessert så här i påsktider så måste det bli den här hemgjordaglassen. Lägg en plastfolie över och ställ allt i frysen tills smeten fryst till glass
Drömgod parfait/glassDet här behöver du. GlassSmält chokladen i vattenbad. Skopa upp med glasskopa eller varma dessertskedar i glas Strö över frysta blåbär/hallon
Till detta serverades en veganvänlig mint och chokladglass gjord på superfrukten avokado, banan, kakaonibs, matsmältningsstimulerande mynta och annat smått och gott
Här kommer en favorit i repris, nämligen hemgjorddaimglass. Det ska inte vara svårt och komplicerat att göra egen glass och glassmaskin är inget måste det heller
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.