Dela kycklingfiléerna, om de är stora, på längden. Dela tomaterna och lägg ovanpå kycklingen. Strö över ost och tillaga i ugnen ca 25 minuter, tills kycklingen är klar. 4 st kycklingfiléer
Dela kycklingfiléerna, om de är stora, på längden. Dela tomaterna och lägg ovanpå kycklingen. Strö över ost och tillaga i ugnen ca 25 minuter, tills kycklingen är klar. 4 st kycklingfiléer
4 1 rödlök 4 minutfiléer av kyckling 1 msk olja salt och peppar 3 tomater 1 msk dragon 2 dl vispgrädde 1 vitlöksklyfta 1 msk senap, gärna dijonsenap 1 msk kinesisk soja 4 port ris eller annat gryn 1/2 ask gräslök (à 20 g) Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
4 1 gul lök 4 kycklingfiléer 1 msk olja salt och peppar 2 tomater 1/2 kruka basilika 2 dl vispgrädde 1 vitlöksklyfta 3 msk senap, gärna dijonsenap 1 msk soja 4 port ris eller annat gryn Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad iMat 20 % rabatt Oatly 2,5 dl Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Dela kycklinglårfiléerna i mindre bitar. Fördela såsen över kycklingen. Tillsätt vinet och låt kycklingen småputtra under lock ca 10 minuter. Tag upp kycklingbitarna och fördela dem i 4 smorda eldfasta portionsformar. 450 g kycklinglårfilé
1 grillad kyckling2-3 dl riven ostSvampstuvningRensa en grillad kycklingen och bred ut i en smord ugnsform. Gör en svampstuvning på ca 200 g färska champinjoner och häll över kycklingen. 1 grillad kyckling
2-4 port2 grillade kycklingklubbor6 stora champinjoner5 cm purjolök1 vitlöksklyfta1,5 dl grädde1/4 gorgonzola cremososalt och pepparen skvätt sojaBena ur kycklingen och klipp i lagom stora bitar. 2 grillade kycklingklubbor
Bryn kycklingen så de får färg. Skiva tomaterna och lägg skivorna på kycklingfiléerna. Tillaga i ugnen på 225 grader i ca 20 minuter, tills kycklingen är genomstekt och osten fått fin färg. 4 st kycklingfiléer. 1 st kycklingbuljongtärning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.