Gratängpå gång. Häll över i en stor eller två mindre gratängformaroch strössla över osten. Smidigt om man inte är riktigt säker på när exakt man vill äta
I detta fall blev det älfgfärsbiffar och en rotsaksgratäng som kom till då jag hittade en kålrot i kylskåpet som snart sett sina bästa dagar och behövde få komma till användning
Vi har testat några recept och jag vill gärna dela med mig av denna gratängpå linser till er. Häll upp i vacker gratängsformoch strö över persilja och getosten
Skär ut en del ta den i handen, lägg på en oststav och lite persilja. Jag gjorde järparna på älgfärs, men det borde passa lika bra med vilken god färs som helst du har i frysen vildsvinsfärs, rådjursfärs, lammfärs eller blandfärs
Smält smöret i en kastrull och häll det i en ugnsfast form. Vänd runt bitarna i smörblandningen i formen, strö över farinsockret och fördela marshmellowsbitarna jämnt över
Gratäng. Såsen måste sjuda när smöret tillsätts, för om den inte sjuder (utan är avsatt från plattan) kommer sedan smöret och såsen att skikta sig, och smöret lägger sig ovanpå såsen
Gjorde en supergod gratäng idag. och en stor näve trattkantareller (går att byta ut mot annan svamp). Gör en "vanlig vitlökspotatisgratäng" men ha dessutom i
Någon liten bräda här och där för att bygga igen små öppningar på sidorna men annars så. Vi inledde kräftskivan på vårt trädäck, som en slags officiell invigning, då det "i princip" är klart
Hittade det här citatet och tyckte att det är något vi alla behöver påminnas om ofta. Lägg eventuellt på lite aluminiumfolie mot slutet så att inte ytan bränns
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.