Sensommar eller åtminstone så börjar hösten göra sig påmind här i Norrland, och när det börjar bli lite kallt och höstlikt ute blir jag sugen på grytor och goda gratänger
En god vän till mig, Marcus, bjöd på denna fantastiska salsa. Denna salsa är bara bästa salsan (original receptet är från en god vän, Marcus) och finns i min bok
Fredag och idag kanske ni är sugna på pizza. Godaste pizzan är ju faktiskt den du gör själv och har du aldrig prövat den här LCHF-varianten så tycker jag du ska göra det
Denna granola passar alltså utmärkt om man äter LCHF eller Paleo (vid LCHF får man ev. Granola är en sorts müsli som man torkar i ugnen så att den blir krispigare (och godare) än vanlig müsli
Fler tips på goda tillbehör hittar du i min kokbok Grillmat LCHF. Stäng av plattan och låt biffarna steka färdigt några minuter på eftervärmen, så blir de saftiga
Här nere ser du Mikael Erikssons bild på dillkött från min kokbok Långkok för LCHFochPaleo. Ta dig tid nu på söndagen och njut av riktigt vällagad husmanskost på gammaldags vis
Placera aubergineskivorna på plåten och häll över rikligt med olivolja, salt och peppar. Rätten ska ju likna lasagne men har aubergineskivor istället för pastaplattor som bottnar, och fy tusan så gott alltså
Det blir ett café för alla som äter LCHF/Paleo/Rawfood/Vegetariskt/Vegansktoch förstås för alla som bara uppskattar det naturligt goda utan att ha nån benämning på sin kost
Häll över pannkakssmeten och stek på svag värme under lock tills den stelnat på ytan. Vispa samman ägg, mjölk och fiberhusk/psylliumfrön till en slät smet, smaka av med salt
I morgon får du recept på själva hamburgaren med ett hamburgerbröd bakat enligt LCHF/Paleo. Jag tillhörde dem som formligen dränkte pastan och korven med Heinz ketchup och chilisås på den tiden då kolhydraterna hade den största platsen på min tallrik
Hallon- och blåbärsmoussetårta på chokladkakebotten. Vispa ägg, strö och vanilj riktigt luftigt. Smält gelatinbladen i resten av blåbärspurén i en kastrull på låg värme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.