Jag älskar verkligen att äta frukost och det är enligt mig det bästa målet på hela dagen. Finns så mycket olika frukostar man kan göra och man kan lägga upp det på så många fina sätt
Så har det alltid varit, kanske för att jag och Mr C aldrig har varit några godisråttor utan mer kakmonster, det smittas väl av på barnen kan jag tänka
Vad sägs om ett lent och krämigt pålägg med smak av mango och chili att bre på de nybakta frökexen. Ett ekologiskt pålägg gjort på rostade solroskärnor som även passar utmärkt som dippås till rotfruktschipsen eller grönsaksstavarna
Hetta upp mjölken på mellanvärme, det ska inte koka. Börja med att lägga gelatinbladet i blöt. Vänd sedan upp och ner på glaset och förhoppningsvis ploppar/ glider pannacottan ut
Det märks i trädgården, som de senaste dagarna har varit fullsatt med fikande gäster, och i går hade någon lagt in en annons i dagspressen med en påminnelse om de kvarvarande öppetdagarna med liten hint om att extra goda kakor kom att serveras på silverfaten
Men ett par besök har det blivit, och jag har dessutom fått mig en rejäl lista påolika rekommenderade restauranger som det vore synd och skam att inte dela med sig vidare av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.