Hej hej på er. Vilket vårväder vi har. Visst blir man på så gott humör när dagarna är ljusare. I går eftermiddag storstädade jag här hemma, såååå sköntnär det är gjort
Tänkte bjuda på lite tillbehör som lagas på grillen & passar till grillat. Ni vet, lite goa grejer att ställa på bordet, ist för den klassiska grönsalladen
Vill man inte äta en sidosallad till maten kan man ju avnjuta den som en förrätt i flytande form. Sedan kan man ju servera en varmrätt innehållandes grönsaker så får man ju i sig grönsaker (även) den vägen
Beredning. Mördegen röres samman och får vila svalt i 1-2 timmar (minst). Kavlas sedan ut på längden. Mandelmassan rullas till en lång rulle och läggs mitt på mördegen
För ganska exakt ett år sedan var jag på Michaels bokreleaseparty av kokboken Mat under bar himmel. En underbar inspirationskokbok men många vackra bilder från västkusten och härliga recept och tips på picknickmat mm
Grön (ger fin hy och är mycket uppiggande. ). 1 grönt äpple, 5 cm gurka, 1 lime, 2 selleristjälkar, en bit ingefära, 1 näve grönkål & babyspenat - en riktig detoxjuice med selleri som ökar ämnesomsättningen naturligt
I SAMARBETE MED GODMORGON JUICE. Fredag idag så jag tänkte dela med mig av ett drinktips, denna blir lika god utan alkohol men om man vill kan man blanda med gin
Den här juicen är proppfull med härliga nyttigheter från både mango, spenat, selleri och fänkål. En härlig kombination av smaker som ger den här juicen en söt, aningen exotisk smak med en mild lakritston
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.