Grönsakspaté
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g djupfryst spenat
  • 1/2 dl finklippt gräslök
  • 2 ägg
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk potatismjöl
  • 1 krm svartpeppar
  • 250 g rotselleri
  • 250 g palsternacka
  • 1 fänkål
  • 2 gula lökar
  • 3 ägg
  • 1 tsk potatismjöl
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 dl lätt creme fraiche
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl finklippt dill
  • 1/2 dl finklippt gräslök
  • 2 tsk dragon

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.