Grönsakspaté med örtsås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 250 g broccoli
  • 1 purjolök
  • 300 g brysselkål
  • 2 ägg
  • 1 dl grädde, 36%
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar, nymald
  • 1 msk basilika, finhackad
  • 3 morötter, ca 300 g
  • 1 palsternacka, ca 100 g
  • 1 skiva rotselleri, ca 100 g
  • 2 ägg
  • 1 dl grädde, 36%
  • 1 vitlöksklyfta, hackad
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar, nymald
  • 4 svartrötter
  • pressad citron
  • färsk basilika
  • cocktailtomater
  • 3 dl gräddfil
  • 1/2 dl majonnäs
  • 75 g spenat, förvälld och hackad
  • 2 msk basilika, hackad
  • 1 krm dragonsalt, svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.