Som en förrätt med en god sås eller som tillbehör på en buffé. Vegetariskfavorit Den här grönsakspatén hade jag ofta på menyerna, på de krogar där jag jobbade
Det skulle gå utmärkt att servera den som en fristående rätt tillsammansmed ett gott brytbröd, men den excellerar som en uppiggande förrätt, eller varför inte som en grann färgklicki buffén
Blanda respektive mos med hälften av denitalienska salladskryddan, svartpepparn, potatismjölet, äggen ochvispgrädden (hälften av alla sorterna alltså, min anm
Lägg bakplåtspapper (gärna av teflon) på en stor tallrik ta ena halvan av degen och kläm ut och platta tilli en jämn rundel med hjälp av bakplåtspapper och en sked
Nu var det dags att testa ett äggfritt recept och det blev minstlika gott som variantenmed ägg. Istället gjorde jag en snabb-bakad kladdkaka imikron (mugcake)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.