Grönskascouscous. Koka couscousen enligt anvisningar på förpackningen. Blanda kokt couscous, citronsaft, hackad röd och orange paprika, hackad purjolök och persilja
Grönsakscouscous. Servera biffarna tillsammans med grönsakscouscousen. Fetaostfyllda lammfärsbiffar med grönsakscouscous6 portioner600 g lammfärs1 äggRivet skal av ½ citron1 vitlöksklyfta½ dl ströbröd100 g fetaost1 msk oljaGrönsakscouscous1 purjolök1 röd och 1 gul paprika1 zucchini1 msk smör3 dl couscous3 dl grönsaksbuljong2-3 msk pressad citron1 dl färsk hackad persiljaSaltSvartpepparBlanda lammfärs, ägg och rivet citronskal
Grönsakscouscous. Blanda vatten och ströbröd i en bunke och låt det svälla i 5 minuter. Tillsätt färs, ägg, ost, basilika, riven vitlök, salt och peppar och arbeta till en smidig färs
Slå het buljong över couscousgrynen. Rör om och låt dem svälla i ca 15min. Rör då och då. Fräs alla övriga ingredienser i oljan utom grynenoch låt fräsa en stund
Grönsakscouscous. Blanda vatten och ströbröd i en bunke och låt det svälla i 5 minuter. Tillsätt färs, ägg, ost, basilika, riven vitlök, salt och peppar och arbeta till en smidig färs
Grönsakscouscous. Blanda vatten och ströbröd i en bunke och låt det svälla i 5 minuter. Tillsätt färs, ägg, ost, basilika, riven vitlök, salt och peppar och arbeta till en smidig färs
Skölj två tomater, skär i fjärdedelar, kärna ur och ta bort stjälkfästerna. Hacka fruktköttet grovt. Skala lök och vitlök, hacka smått och fräs dem glansiga i het olja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.