olja till friteringSkär broccolin till mindre träd. Halvera haricots vertsen och skär morötterna till stavar. Koka dem lätt i saltat vatten i cirka 5 minuter. Skär tomaterna till klyftor.Tillaga couscousen tillsammans med olja och salt enligt anvisningen på förpackningen. Vänd ner den kokta couscosen i en skål och blanda i de kokta grönsakerna och tomaten. Servera med sweet chilisås.Tina kycklingfiléerna och skär dem till lagom bitar. Vispa upp ägget i en skål. Blanda sesamfrön och ströbröd i en annan skål tillsammans med kryddorna. Häll oljan i en panna, kastrull eller fritös och hetta upp till cirka 175°C. Oljan behöver inte täcka kycklingen, cirka 1 cm i höjd räcker. Vänd kycklingbitarna i ägg och sedan i paneringen. Ha ner i pannan och fritera på båda sidor tills de är genomstekta och har fått färg. Kontrollera så att de inte är rosa inuti.
Gör samma sak med alla kycklingfiléer, lägg på ett fat och ställ åt sidan. Du kan servera rätten med pasta, ris eller ett annat gott tillbehör som tilltalar dina smaklökar
Börja med att riva ner vitlök i lite smör i en stekpanna. Ta bort från plattan och låt svalna något innan du vänder kycklingfiléerna i dijonblandningen
Lägg ner kycklingen i ströbrödet och blanda runt så att bitarna täcks med paneringen. kyckling. Blanda samman ströbröd med salt, peppar, och cayennepeppar
Nöt paneradkyckling. Skalade potatisen o skiva den o la den i en skål och sen hacka ja kanske en halv vitlök jätte mkt och la ner i skålen med potatisen , sen tog ja olivolja , kryddor , de ja använde mig av var salt ,peppar, köttgrillkrydda och paprika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.