Grönpepparkyckling är något jag har varit sugen på så länge nu, och igår fick jag äntligen laga den. Några vänner kom över på middag så det passade utmärkt att göra denna goda rätt
Strimlar och stek kycklingen, häll över såsen och låt små puttra i en traktörpanna i ca 20 minuter under tiden man gör grönpepparkycklingen så koka man riset och skär salladen
Grönpepparkyckling med soltorkade tomaterRecept för 4-5 personer1 påse frysta kycklingfiléer200g smör2msk dijong senap3msk kinesisk soja2msk grönpeppar (krossa pepparn innan du har i den i såsen)200g bonjour färskost med örter4dl vispgräddeSoltorkade tomaterSkiva kycklingfiléerna på längden en gång så de blir långa och smala och lägg sedan i en ugnsfast form
Grönpepparkyckling. Grönpepparkyckling. Recept som detta gillas skarpt av mig och många med mig. Kycklingfilé och en underbart god sås, lätt att förbereda och smakar yummy
igår kväll lagade jag grönpepparkyckling. när jag var liten hade mamma ett recept med ungefär samma ingredienser, men det hela skulle stå och dra över natt och även någon skvätt konjak tror jag ingick i receptet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.