Grönpepparkyckling
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st kyckling
  • 12 msk soja
  • 11 msk smör
  • 11 msk senap
  • 11.5 msk grönpeppar
  • 12 dl grädde
  • 12 dl crème fraîche
  • 11 st kyckling hel grillad 2 msk soja 1 msk smör smält 1 msk senap fransk 1.5 msk grönpeppar torkad, krossad 2 dl grädde 2 dl crème fraîche Ugn: 200º Det här behövs till 4 port:Dela kycklingköttet i bitar och lägg i en ugnssäker form.
  • 1 Blanda soja, smör, senap och grönpeppar i en skål. Tillsätt grädde och crème fraiche och blanda. Häll såsen över kycklingköttet. Låt gärna köttet stå och dra åt sig smakerna någon timme.
  • 1 Ställ in formen i ugnen, ca 20 minuter, så att allt blir varmt. Servera till potatis eller ris och sallad.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.