Då var premiären för grönkål ett faktum i Miss Meister's kök. Jorå. Det blev en soppa. Med risk för att låta lika hurtig som allas vår Tina så var det jättegott
Härligt god, oerhört lättlagad och billig (vad gäller priset alltså), ja den beskrivningen passar väldigt bra in på dagens vegetariska sopptips här i Mårtenssons kök
Vilken lyx tänker jag, att mitt i staden kunna gå ut och skörda sin egen grönkål i decembersolen. Men det är verkligen inte omöjligt för fler människor att börja odla i staden
Under min uppväxt åt vi, vad jag tyckte i alla fall då, väldigt ofta grönkålssoppa med ägghalvor. Kanske säger en del om vad jag tyckte om rätten på den tiden
Hallå på er. Hur har ni det i sommar Sverige. Här skiner solen och molnen tornar upp sig om vartannat. Dessutom blåser det en hel del, men så är det för det mesta i Helsingborg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.