GRÖNÄRTSOPPA AVOCADOMOUSSE FETAOST OCH RÄKOR. Soppa är en uppskattad lunch och något som de flestagillar och tankarna på ett soppkök är inte långt borta…
Koka upp vatten och buljongtärning. Mixa soppan slät. Vispa ut mjöl i grädden och rör ner i soppan. Rör ihop crème fraiche och pepparrot och klickai soppan vidservering
– Hacka löken och fräs den mjuk ilite smör ikastrullen du ska koka soppan i. Vet ni vad. – Koka upp vatten i en vattenkokare och blanda buljongen (tärningeller pulver)
en skvätt grönsaks- ellerkycklingfond. Grönärtsoppa är en av minafavoritsoppor sedan länge (recept här), men att toppa den med creme fraîche och löjrom är något nytt och lyfter faktiskt soppan ytterligare några snäpp
flingsalt och nymalen svartpeppar. Den här soppan kan även serveras varm om man så vill. Om man vill kan man använda räkor, rom eller bacon(knaperstekt) som tillbehör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.