Vi har viktigt möte här hemma. Det diskuteras kakor. Bibbi skall ha kalas på söndag och vi gjorde precis den smarta grejen att bildgoogla rosa+tårtor+barnkalas
Vilken dag vi har haft, har spenderat mesta delen av den på fyra hjul och i möbelaffärer. Vi skulle gärna behöva/vilja ha en ny soffa, vår gamla "Tomelilla" från IKEA är snart inte sittduglig längre
Jag har fått fyra olika sorters såser av Knorr som jag ska testa till olika mat. Så häromdagen så gjorde jag köttfärsbiffar med fetaost och serverade både brunsås och gräddsås till
Det blir allt tydligare att Dr Dukan var en föregångsman inom friskvård och viktminskning. Många nya försök att hitta den ultimata lösningen för viktnedgång och välmående landar i Proteindieten
Först är ni flera som har undrat om tortellini, färsk vs torkad. Så, jag tror att om man är noggrann med koktiden, dvs inte stirrar sig blind på vad det står på förpackningen utan faktiskt smakar av då och då och behandlar den rätt så kan färsk och torr pasta funka precis lika bra
Här kommer ett längre inlägg från mig vad jag tycker om köpegröt mot den man lagar själv. Jag vill påpeka att jag inte pikar någon utan jag är mer ute efter att inspirera och diskutera
En orsk till detta kan vara den gemensamma livsstlen och ohälsosamma livsvanor som ökar risken att utveckla en inflammation i kroppen - som då är grundorsaken till sjukdomen
Vad gör man om man är sjukt sugna på havrebollar men är oense om vilket recept som verkar godast. -Jo, man testar båda två  Vi stod brevid varandra i köket igår och bakade varsin sats och vi måste nog säga att det nedersta receptet var mest lyckat
Det är ju alldeles självklart, alla kan inte tycka om samma bakverk. Jag älskade den här lakritskladdkakan och äter som bäst en bit till eftermiddagskaffet
Trots att det idag är sju veckor kvar till fettisdagen har semlor ploppat upp här och var. Har alltid svårt att begripa hur folk kan vara sugna på det nu såhär precis efter jul- och nyårshelgens frossande i mat och sötsaker
Skär dem i två cm bitar och ställ i eftervärme (avstängd ugn) tills de torkat. Skär dem i två cm bitar och ställ i eftervärme (avstängd ugn) tills de torkat
Nu har mikroorganismerna väckts till liv i båda surdegarna som har massor av bubblor i sig. Jag matade dem med mer mjöl och vatten idag och nu står de i kylskåpet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.