Blanda alla ingridienser till en smet. Smörj en brödform och häll i smeten. Smeten blir ca 1,1 liter men brödet reser sig inte mycket så en vanlig avlång brödform räcker
Dessa lättbakade, saftiga fullkornslimpor är jättegoda och nyttiga. Förutom grovmalet rågmjöl så innehåller de också godsaker som rågkross och solrosfrön, vilket ger ett härligt tuggmotstånd och ett extra fibertillskott
Rosta solroskärnorna i en stekpanna. Smula jästen i en degbunke Värm upp filmjölken till 37grader och häll över jästen i degbunken, blanda tills dess att den blir slät
Vi har viktigt möte här hemma. Det diskuteras kakor. Bibbi skall ha kalas på söndag och vi gjorde precis den smarta grejen att bildgoogla rosa+tårtor+barnkalas
2 limpor Skållning. 2½ dl (ca 150 g) dinkelmjöl fullkorn  3 dl kokande vatten 2 tsk salt 5 dl kallt vatten 25 g (½ pkt) jäst 850 g dinkelmjöl fullkorn Mät upp mjölet till skållningen i en degskål
Vilken dag vi har haft, har spenderat mesta delen av den på fyra hjul och i möbelaffärer. Vi skulle gärna behöva/vilja ha en ny soffa, vår gamla "Tomelilla" från IKEA är snart inte sittduglig längre
Smula ner jästen i en bunke. Ljumma filen och vattnet fingervarmt och rör. ut jästen med. Rör ner linfrön, solrosfrön, salt, fullkornsvetemjöl och grahamsmjöl
Jag har fått fyra olika sorters såser av Knorr som jag ska testa till olika mat. Så häromdagen så gjorde jag köttfärsbiffar med fetaost och serverade både brunsås och gräddsås till
Sätt ugnen på 175°. Blanda ihop alla torra ingredienser. Rör i lingonsylt, sirap och yoghurt. Häll degen i en smord och bröad avlång bakform, rymd ca 1 ½ liter
Sätt ugnen på 175°. Blanda ihop alla torra ingredienser. Rör i lingonsylt, sirap och yoghurt. Häll degen i en smord och bröad avlång bakform, rymd ca 1 1/2 liter
Det blir allt tydligare att Dr Dukan var en föregångsman inom friskvård och viktminskning. Många nya försök att hitta den ultimata lösningen för viktnedgång och välmående landar i Proteindieten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.