Boudet vs Fares – äppelduell
Breadnerd
Breadnerd
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 26 cm
  • Botten
  • 175 g vetemjöl
  • 50 g skrädmjöl
  • 5 g bakpulver
  • 220 kylskåpskallt smör
  • 160 g strösocker
  • 3 nypor fint havssalt
  • 100 g ägg
  • 800 g äpplen
  • 70 g socker
  • Topping
  • 50 g vetemjöl
  • 50 g mandelmjöl
  • 50 g ljust muscavadosocker
  • 50 g rumsvarmt smör
  • 50 g havreflingor
  • kardemumma och kanel
  • 150 grader Grädda
  • 175 g mald sötmandel
  • 120 g rumsvarmt smör
  • 120 g florsocker
  • 110 g ägg
  • 30 g äggula
  • 30 g vetemjöl
  • 2 urkärnade och
  • socker och kanel
  • 100 g smör
  • 95 g strösocker
  • 20 g vetemjöl
  • 20 g mjölk
  • 100 g flagad mandel
  • 30 min
  • 180 grader varm
  • 200 grader
  • 210 grader varm

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.