Jag hade medvaniljsmak. Mosa samtidigt med en visp. 5 tsk vaniljpulver3 ägg1 tsk bakpulversötningsmedel som motsvarar 2 msk socker. JorbubbsrämCa 2-3 dl jordgubbar. 1-1,5 msk potatismjölKoka jordgubbarna på svag värme. Vaniljkräm3 dl mjölk1 tsk vaniljpulver2 äggulor 2 st gelatinbladSocker ersättning som motsvarar 2 msk vanligt socker. Så jag hade även i 2 msk vaniljprotein och en klick vispad grädde som jag ersatte med senare. 5 tsk vaniljpulver. 1 tsk bakpulversötningsmedel som motsvarar 2 msk socker
225 g frysta jordgubbar. 3 dl Arla® mild lättyoghurt vanilj. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 225 g frysta jordgubbar 3 dl Arla® mild lättyoghurt vanilj 3 dl Arla® lättmjölk 1½ msk honung
Den ena var med färska jordgubbar och lemoncurd, och den andra var med päronmousse och vaniljkräm. Det är inte det godaste jag har gjort, men folk åt med stora munnar så det var ju inte dåligt heller
Den här tårtan bör som alla andra tårtor med grädde på ätas samma dag, men har du dålig tid kan du förbereda den här kvällen innan med att göra krämen, rensa och skiva jordgubbarna och sätta ihop kakan så behöver du bara vispa grädden samma dag
Glasspinnar medvanilj och jordgubbar. Mosa jordgubbarnamed en gaffel. Kommentarer och mail har vält in från mina olika kanaler och jag ska sätta ihop ett inlägg där jag delar med mig av delar av den respons jag fått
Jag valde att göra en glasstårta och för att göra denna lite fräschare så gjorde jag min otroligt goda frozen yoghurt glass medjordgubb och fyllde sedan på medvaniljglassen
Gugges vanilj bullar fyllda och formade med kärlek. Pensla med uppvispat ägg och strö pärlsocker över. Vispa det rumsvarma smöret med florsockret och vaniljsockret/pulvret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.