225 g frysta jordgubbar. 3 dl Arla® mild lättyoghurt vanilj. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 225 g frysta jordgubbar 3 dl Arla® mild lättyoghurt vanilj 3 dl Arla® lättmjölk 1½ msk honung
Den ena var med färska jordgubbaroch lemoncurd, och den andra var med päronmousse ochvaniljkräm. Ja här var jag lat än en gång och kokade inte egen vaniljsås
Jag valde att göra en glasstårta och för att göra denna lite fräschare så gjorde jag min otroligt goda frozen yoghurt glass med jordgubboch fyllde sedan på med vaniljglassen
De här goda bullarna florerar runt lite här och var på nätet. Tillsätt strösocker, salt, kardemumman och nästan allt vetemjöl, spar lite till utbakningen
Frostingen är gjord av philadelphiaost, smör och smaksatt florsocker som smakar jordgubbs milkshake. Jag skulle bara smaka en liten bit eftersom jag bestämt att jag ska börja med LCHF och det är ju ingen bra kombo när man älskar att baka
Under tiden den jäser kan du fixa fyllningen och sätta ut formar på plåtar till bullarna. När degen jäst klart tar du upp och knådar ihop den jag delade den sedan på två
Julkakorna är slut, tiden för att baka lite mer begränsad men en liten mördegskaka tar inte så lång tid och fördelar man ingredienserna lika i två bunkar och smaksätter på olika vis så vips har man två kakor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.