Jag går en sidådär tre rundor med Akilles varje dag. bakad päronsallad /. massor med smak och perfekt som förrätt eller till och med middag, lägg till ett gott bröd och saken är biff
Några minuters röj i köket och så sitter man där med en maffig förrättstallrik. Lägger du till valnötter så har du grunden till en päronsallad som både jag och mina smaklökar går igång på
Lägg halvorna med hålet uppåt på bakplåtspapper. Mosa ihop med ädelosten och fördela fyllningen. Strö gärna över lite örter och servera med eller utan bröd
Lägg halvorna med hålet uppåt på bakplåtspapper. Mosa ihop med ädelosten och fördela fyllningen. Strö gärna över lite örter och servera med eller utan bröd
Den här supergoda salladen gjorde min sambo till gårdagens middag Till 6 personer. 1 påse babyspenat 1 påse machesallad 2 st stora päron ( vi använde conference) 100 gram valnötter 50 gram hyvlad parmesanost 2 msk olivolja Saften av en citron Salt peppar Gör så här
Servera medpäronsalladenmed den så goda vinägretten. Lägg ner allt utom valnötterna i en salladsskål och häll på vinägretten och blanda den med salladen
Fläskkarré med potatis- och päronsalladPortioner. när den fått färg tillsätts löken som gått med i ugnen, därefter päronen och precis före serveringen läggs bitar av ädelost med
Krydda med salt och peppat. Päronsallad. Lägg en liten klick fyllning i mitten på den ena pastaringen och tryck ihop försiktigt med den andra ringen som lock
1 Skala och dela potatisarna och koka mjuka i saltat vatten. 2 Blanda färs, borlottipuré, rostade valnötter, kanel, fond, honung, salt och peppar och rör väl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.