Det här brödet är så gott. Tusen tack för ett fantastiskt recept, säger jag till Nilla's Kitchen. Gå in på hennes blogg och botanisera bland många goda recept
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Sätt ugnen på 175 gr. Smält smöret i en kastrull och tag av den av spisen. Häll i mjölmixen, farinsockret, havregrynen och vaniljsocker och blanda med en sked
Jag kan verkligen rekommendera boken ”Baka Glutenfritt” av Karin Moberg och Oscar Målevik. Från den testade jag idag att baka en sockerkaka, som blev riktigt god
Här bjuder jag på en god kaka som är enkelt och goda att röra i hop och att snabbt grädda i ugnen. Perfekt inför oväntat besök eller om du är sugen på något, eller varför inte bjuda på till dina kollegor och eller vänner
De här baguetterna är verkligen goda och ovanligt bra för att vara glutenfria. Receptet kommer från Hemmets Journal och jag har tagit mig friheten att vidarepublicera det här utmärkta receptet
Inga konstigheter alls. Bara ett helt gäng med goda köttbullar. Jag har gjort dem till olika begivenheter, och alla mumsar glatt och tycker bullarna är jättegoda
Jag testade detta recept idag och för att göra receptet glutenfritt använde jag mandelmjöl istället för vetemjöl och det blev så gott att så här kommer jag göra äppelpaj i fortsättningen
De här brownieserna är så otroligt goda – och de är helt glutenfria, proteinrika (+ fulla med mineraler), och måhända kanske lite avtändande med sin ingredienslista vid en första anblick
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.