Godaste kantarellsåsen till kött & kyckling
56kilo.se
56kilo.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Scale
  • 1 x2x3x
  • Ingredienser
  •  
  • Sås
  • 400 g förvällda eller frysta kantareller
  • 2 msk smör
  • 1 gul lök, finhackad
  • 2 –3 msk konc. kantarellfond
  • 1 msk japansk soja (börja med mindre och smaka av)
  • 2 dl grädde
  • 4 dl creme fraiche
  • 2 msk konjak (går att utesluta)
  • lite vitpeppar
  • 3 msk grovt hackad timjan
  • Har du lagat detta receptet?
  • Tagga @56kilo.se på instagram och hashtagga det #56kilo

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.