Jag blev så inspirerad att jag genast ville sätta igång och laga något av alla goda recept. Här om dagen recenserade jag Mattias Kristianssons nya fantastiska kokbok, Vego hela dagen
Ett gott alternativ till vanlig ” köttig ” lasagne. Eftersom det blir mer och mer populärt att inte äta kött har jag också blivit mer intresserad av att laga vegetariskt
Goda wraps från Hälsans Kök. Underbara vegetariska lunchwraps från Hälsans Kök. Lunchen vi bjöds på var helt vegetarisk och bland det godaste jag någonsin ätit på event i vegetarisk väg
För egen del så är det ju väldigt kul att gå tillbaka och läsa om olika händelser samt att det är ett bra ställe att samla sina favoritrecept på J Så här kommer ett recept på vegetariska burgare som jag gjorde förra veckan
Hamburgare. Hemligheten kan vara att han inte är rädd för att slänga i lite av det han har hemma och det som är gott, som en skvätt konjak i hamburgarna som höjer dem till de godaste hamburgarna som jag har ätit
Ett uppskattat inslag på vår lunchbuffé är Martins krämiga Cole Slaw med kummin. Hemligheten är att låta vitkålen dra i en klassisk 1,2,3-lag ett par timmar
Här kommer det. Receptet. Både maken och jag tyckte det blev supergott. Den la sig som bomull imagen. Smeten blev lite lös, så var försiktiga när ni flippar burgarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.