Önskar att jag kunde komma över det någon gång. Äntligen fredag. Riktigt saftiga och goda. Ta fram ett ägg och vispa det med någon msk mjölk för pensling (alternativt laktosfri mjölk eller mjölkfri vätska)
För någonstans långt inne i alla tjejers hjärtan finns väl en passion för rosa. Så jag hoppas kunna dela med mig av lite bilder och goda recept från kalaset senare i helgen
Danska smörrebröd, det är något alldeles extra det. Mustigt rågbröd och så massor av goda pålägg. pannbiff och lök, en jättehög med räkor, kall karré med rödbetor och saltgurka… Försvinnande gott och dessutom så matigt
Den heter säkert något annat, men vi gav den namnet Tahu,,, för vi kunde inte hitta något namn på den och när jag la upp en bild på Facebook till en kompis som kallas Tahu trodde en väninnan att den hette så
Vi avnjöt tjejlunch på Bankgatan igår. I formarna serverades. Kycklingfärsbiffar. 400 g kycklingfärs2 st vitlöksklyftor2 tsk torkad basilika1 tsk salt1 msk tomatpuré2 msk grädde1 st ägg1 pkt buffelmozzarellaSätt ugnen på 200 grader
Kyckling stroganoffDetta är en snabb rätt som inte tar längre tid än det tar att koka riset. 2 port150 g basmatiris1 stor purjolökEn handfull champinjoner2 kycklingbröstOlivoljaSmör att steka iEtt glas vitt vinEn handfull persilja2,5 dl matlagningsgrädde1 citronKoka riset
Det var meningen att Steve och jag skulle göra något på eftermiddagen men eftersom jag gav Steve ansvaret att hitta på något, vad som helst som inte involverade Clapham Junction eller Putney, så sitter vi hemma ikväll
Å så hade han med sig en fantastiskt god ost. Med lite kex och skogsbärsmarmelad till osten satt det såååå perfekt innan maten som blev Gorgonzolabiffar med klyftisar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.