I helgen bakade jag fluffigahärliga tekakor som var glutenfria. Lyckan i en liten ask när de smakade så fantastiskt gott alltså och konsistensen var precis som tekakor bakade med vanligt mjöl
Hej kompisar. Hoppas ni hade en riktigthärlig alla hjärtans dag. För mig blev det en rejäl sovmorgon och som vanligt när jag sovitlite längre var jag vrålhungrig när jag vaknade
Vi har blivit med brödrost. Den går varm under dagarna, allt bröd är ju lite godare rostat. Passade på att göra en ny laddning kesobröd och blivanderostisar den här söndagsmorgonen
4 dl glutenfria havregryn (tex semper eller friends of Adam). 1 msk sirap. 1 msk fiberhusk. ca 8,5 dl glutenfrimjölmix. Jag tog 6dl mjölmix och 2,5dl havremjöl för att få mer smak av havre. Jag smaksatte mina tekakor med 1tsk brödkryddor men det är lika gott utan 10 tekakor 5 dl mjölk. 4 dl glutenfria havregryn (tex semper eller friends of Adam). 1 msk sirap. 1 msk fiberhusk. ca 8,5 dl glutenfrimjölmix
Idaskompis är glutenintolerant och hennes mamma är kanonduktig på att baka glutenfritt. Dessa tekakor har vi fått prova och det var riktigt, riktigt goda
Ett av de absolut godaste bröden jag vet är detta glutenfria bröd som du bakar ilångpanna. De frukostar som jag får sätta tänderna i dessa härligheter är värda allt
Bred ut smeten i en mindre, väl smord långpanna. En del av vår lilla plommonskörd (det var inget bra plommonår för oss i år) fickslinka ned i den här goda, mjuka långpannekakan, som passar bra både tillfika och efterrätt
De här morotsrutorna är en favorit som går enkelt att baka ilångpanna. Jag gillar att baka med morot, det ger bland annat brödet fibrer, saftighet och fin färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.