glutenfrittvörtbröd. Äter du glutenfritt av hälsoskäl och inte reagerar på spår eller små mängder av gluten är det helt OK att köpa och använda den färdiga vörtmixen som finns i affären
Så när jag bläddrade i ett exemplar av alla dessa mattidningar med jultema som landat i min brevlåda den senaste månaden så hittade jag ett recept som fångade min uppmärksamhet, nämligen ett glutenfrittvörtbröd i form av en filmjölkslimpa
Jag har i allt större utsträckning börjat laga mat från grunden, med så lite hel- och halvfabrikat som möjligt, utan tillsatser, glutenfritt, sockerfritt och även användning av stärkelse i så liten utsträckning som möjligt
Att använda majsmjöl gör brödet glutenfritt och kan därför ätas av alla. Glutenfritt knäckebröd med frön och majsmjöl 1 plåt. Bröd, Frön, Glutenfritt, Hårt Bröd, Knäckebröd, Majsmjöl 2 dl majsmjöl
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.