Nyttigt glutenfritt bröd med nötter, frön, frukt och bönor. Det här brödet är så gott att jag tror att även någon som inte är glutenintolerant skulle älska det och inte känna skillnad på det här brödet jämfört med ett vanligt bröd
Jag testade och resultatet blev ett mjukt och saftigt bröd med underbar smak. Jag gillar kombinationen banan och jordnötssmör och äter det ofta som pålägg på bröd
Glutenfrittbananbrödmedjordnötssmör & chocolate chips. Jag har tidigare gjort ett glutenfrittbananbröd som även det är fritt från raffinerat socker - det receptet hittar ni här
Servera som dessert med glass till eller med smör på. GlutenfrittBananbröd. 0,5 dl honung eller annan sötningsmedel. 0,5 dl honung eller annan sötningsmedel
Hon hade gjort ett glutenfrittbananbröd, som var så otroligt saftigt, och dessutom helt fritt från socker - perfekt både som frukost och efterrätt med andra ord
Att baka glutenfritt bröd tar ingen tid alls - i jämföresle med vanligt bröd som oftast ska jäsa. Det är många som ifrågasätter mitt val att äta glutenfritt här - eller egentligen ifrågasätter de inte det, de undrar mer hur det ens är möjligt att leva glutenfritt i landet av pasta och pizza
Mosa bananen och rör ner den i de torra ingredienserna tillsammans med yoghurt, mjölk och sirap. Glutenfrittbananbröd2 dl rena havregryn. Grädda i nedre delen av ugnen i 200 grader ca 1 timme, känn med en sticka att den är torr
Det såg gott ut och jag kände att det var nåt för mig eftersom jag vill minska ner på intag av mjöl och bröd är så gott så då hittar jag gärna lite andra alternativ att variera med
Orginalinlägget Glutenfrittbananbröd hittar du på Hälsa som livsstil. Bananbröd är perfekt att göra om du råkar ha ett gäng bananer över som börjar bli övermogna och inte känner för att göra glass
Servera med hemmagjort jordnötssmör, ricotta och äppleskivor. Jag älskar vanliga scones, men kan man pimpa dem med smaker och samtidigt göra dem nyttigare i form av mindre mängd vitt mjöl och smör, jag då blir det liksom ännu lite bättre
Jag testade på att baka ett bananbrödmedjordnötssmör som jag hade läst om i en tidning tidigare i veckan men som vanligt så valde jag att göra om receptet så det passade mig och nog tyckte jag att det var lite torrt bröd i sig men med lite extra jordnötssmör på mackan och mosad banan samt en kopp kaffe till så var det desto roligare
Glutenfrittbananbrödmed chokladbitar. Glutenfrittbananbröd. Men, även om det för det mesta rör sig om en söt kaka när det vankas bananbröd så kan du faktiskt göra en mer “brödaktigare” variant också om du känner för det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.