Somrig smulpaj med rabarber och jordgubbar, underbar att servera med glass eller vaniljsås. Blanda rabarber, jordgubbar, socker och potatismjöl i en bunke
Servera den varm med vaniljsås eller glass eller kesella eller annat som du gillar. Jag gjorde mandelmjölk igår och fick därmed en del överbliven mixad mandel så för att ta till vara på det bestämde jag mig för att göra en smulpaj och inspirerad av lördagens fika på Koloni fick det bli en gluten och laktosfri variant
Blanda blåbären/hallonen med potatismjöl och socker. ca 4 dl blåbär/hallon. ca 4 dl blåbär/hallon. Paj med vaniljsås är något av det godaste jag vet i fika-väg, mycket sås ska det vara och gärna bär som är lite mer åt det blötare hållet -då tycker jag den smakar som bäst
Blanda ihop med skivade jordgubbar, socker och potatismjöl. 0,5 l jordgubbar, skivade. Fyllningca 400 g späda rabarber 0,5 l jordgubbar, skivade 1,5 dl strösocker 1,5 msk potatismjöl
Låt pajen svalna lite och servera med vaniljsås eller vaniljglass. Vi har fått så mycket goda rabarber av släkt och vänner på sistone, så jag slängde ihop en smulpaj med rabarber, hallon och kokos
Glutenfri mugcake med blåbär och vit choklad. När någon som inte vet att det är glutenfritt äter den så blir dom förvånade på riktigt när de får höra att det inte var en vanlig smulpaj
Blanda de frysta bären med potatismjöl och socker i en pajform av glas, ca 24 cm i diameter. Mixa sönder sötmandel med muscovadosockret i matberedaren med kniven monterad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.