Hittills har det mest lästa och uppskattade receptet på bloggen varit bovetefrallorna. Anledningen är att de har dåliga erfarenheter sedan tidigare av smaken av bovete
Rör ihop kvargen med havregrynen och tillsätt sedan salt och bakpulver. 2 dl glutenfria havregryn (jag kör alltid på Sempers). Rör ihop och sätt igång ugnen på 200 C och förbered en plåt med bakplåtspapper. Fördela ut 4-5 degklumpar på plåten och forma till frallormed hjälp av en gaffel. 2 dl glutenfria havregryn (jag kör alltid på Sempers)
Jordnötssmör med hallon. Fet krämig kokosmjölk med tomat, basilika, svartpeppar, flingsalt. Toppa eventuellt med svarta sesamfrön eller andra valfria frön
Servera gärna med t ex färska hallon och jordgubbar eller hemkokt kompott. Att lyckas göra glutenfria pannkakor utan att använda färdiga mjölmixer är inte alltid helt enkelt
Finns det något godare än nybakt bröd som fortfarande är varmt så smöret smälter. Jag vet faktiskt inte Och här om veckan slängde jag ihop dem godaste sconesen som passar perfekt till helgens långfrukost
Bovete är lättsmält, näringsrikt och innehåller massor med mineraler, vitaminer och andra nyttigheter, fröna bidrar med bra fettsyror av olika slag, och äggen är små proteinbomber
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.