I receptet nedan utgår jag från att du har en kladdkaka färdigbakad och redo, annars börjar du med att göra den och låta den svalna innan du ger dig på glassmeten
Igår kände jag mig grymt sliten och i morse kunde jag och barnen knappt ta oss hemifrån. Om du inte har testat raw food glass, laktosfriglass, så är det kanske dags
Glassvädret har kommit, det måste vifira. Glass. Godis. Det bästa med den här glassen är, att det inte behövs någon glassmaskin och att den måste ätas upp direkt
Inspirationen kom härifrån där Linnea använde jordnötssmör och mörkchoklad som smaksättning. Hade en burk kondenserad mjölk iskafferiet, litetid och flera matgäster på kommande följande dag, så jag snodde ihoplite hemlagad glass
I helgen gjorde jag glass här hemma – ingenmaskin, ingethektiskt rörande och ingetkrångel. Glassen görs med hjälp av grädde och kondenserad mjölk och valfrismaksättning
Jag har börjat göra mängder av Nicecream - en nyttigarevariant av glass som är frifrån sådant som kroppen inte behöver - mjölkfri, glutenfri och sockerfri
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.