Rombrûlée Sätt ugnen på 125°. Vispa samman gulor, 1 dl strösocker, rom och vispgrädde. Du ska inte vispa för mycket Svt
Auberginegratäng - det perfekta tillbehöret till det mesta Här är nå't riktigt gott som jag gjorde till vårt grillknytis i lördags. Ett perfekt tillbehör till kött, grillat eller tillagat på annat sätt Två små kök
Buffé på Födelsedagen Svensk-Grekisk Tapasbuffé Tack alla snälla läsare för all uppvaktning igår. Stort Tack till Familjen, som kom med trevligt sällskap och fina presenter Birgitta Höglund´s Mat
Recept till färgglad sommarbuffé I går firade vi Jackies trettonårsdag med nästan hela släkten. Jag hade förberett en middagsbuffé för 20 personer som blev ovanligt färgstark och och somrig och som alla verkade tycka om justnujusthar
Kyckling med ädelost och rosépeppar 4 st kycklingfiléer. 11 st tub ädelost. 1salt och peppar. 12 tsk soja. 11. 5 tsk basilika. 11 tsk krossad rosépeppar www.hemtrevligt.se
Ugnsomelett med svamp- och räkstuvning Ingredienser 1 msk vetemjöl. 1+1 dl mellanmjölk. 4 ägg. salt och peppar. 1 tsk smör till formen. Svamp- och räkstuvning recept.mabra.com
Lakritsrulltårta med hallonmarängfrosting Tårtbotten4 ägg 2 dl strösocker 2 dl vetemjöl 1 tsk vaniljpulver 0,75 dl kakao 2 msk lakritspulver (eller 3 msk finkrossad turkisk peppar) 1 tsk bikarbonat 0,5 tsk salt 2 msk rapsolja 2 msk crème fraîche www.koket.se
Magiskt god vitkålsgratäng 800 g Vitkål. 1 100 g Lök (gul). 1 15 g Vitlök. 1 3 dl Grädde 40%. 1 1 dl smetana. 1 150 g Färskost. 1 1 tsk Sambal oelek www.lchfarkivet.se
Zeinas ranchdipp Blanda samman alla ingredienser i en skål och ställ gärna i kylen en stund innan servering. Servera som en dippsås med chips eller grönsaksstavar Svt