Nu börjar det ju dra ihop sig till midsommaroch jag njuter till fullo av den tid som är just nu. Det är så lätt att den här vackra tiden glöms bort av att man går och väntar på semestern
I går var det alltså midsommarafton, och det kunde man gissat utan att titta i almanackan. Sillalunch hos mor och far, och därefter hem och förbereda inför gästernas ankomst på kvällen
När jag skulle planera middagen vi skulle bjuda på i helgen var jag optimistisk när det gällde vädret såg jag framför mig hur vi satt på altanen i solen och njöt av maten, därför förberedde jag en nästan helt kall middag
Lite i sista sekund till ikväll kanske men jag tänkte tipsa om en enkel hallondessert, om inte till idag så kanske de kan vara något och smaska på till helgen
Ett startskott för semestrar, trevligheteroch så klart god mat som färska korvar och potatissallad. Kött ⁄ ReceptMidsommar med färsk korv och potatissallad
Jag har inte lagat tonfisk på länge eftersom den blåfenade och gulfenade tonfisken är rödlistad hos WWF och MSC, men nu hittade jag en tonfisk som inte är rödlistad
Tillsammans med färska jordgubbar och en klick grädde skulle den passa utmärkt som midsommartårta. Idag är jag uppe med tuppen och nu är det full fart som gäller
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.