Glad påsk - Matjessill med brynt smör, ägg och röd lök, 4 port Ät omedelbart. Hacka äggenoch strö sedan ägghack, lök och dill över sillarna. Vill man kan man lägga sillen på en bit kavring eller rågbrödElsas Skafferi
Sommarmat - Matjessill med brynt smör, ägg och röd lök - perfekt till lunch på midsommardagen. Ät omedelbart. Hacka äggenoch strö sedan ägghack, lök och dill över sillarna Elsas Skafferi
Elsas Sommarmat - Matjessill med brynt smör, ägg och röd lök - perfekt till lunch på midsommardagen. Ät omedelbart. Hacka äggenoch strö sedan ägghack, lök och dill över sillarna Elsas Skafferi
Elsas Sommarmat - Matjessill med brynt smör, ägg och röd lök - perfekt till lunch på midsommardagen. Ät omedelbart. Hacka äggenoch strö sedan ägghack, lök och dill över sillarna Elsas Skafferi
Matjessill med brynt smör, ägg och rödlök, 4 port - perfekt till lunch på midsommardagen. Ät omedelbart. Hacka äggenoch strö sedan ägghack, lök och dill över sillarna Elsas Skafferi
Matjessill med brynt smör, ägg och rödlök, 4 portMatjessillmedbrynt smör, ägg. Ät omedelbart. Hacka äggenoch strö sedan ägghack, lök och dill över sillarna Elsas Skafferi
Matjessill med ägg, brynt smör och citroncreme Finhacka rödlök, gräslök och dill. Rör ihop creme fraiche med citronsaft och en nypa salt. Smält smör i en kastrull på medelvärmewww.landleyskok.se
Matjessill ”lerpotta” med brynt smör och rivet ägg Toppa potatisen medmatjessillochrödlök. Häll på varmt brynt smör och toppa sedan med dillcreme och det rivna äggetwww.koket.se
Matjessill med ägg, västerbottensost, brynt smör och kavring Sill300 g matjessill (avrunnen vikt). 1Pocheratägg2 msk ättiksprit 12 % 4ägg. 1Brynt smör80 g smör. 1Pocheratägg2 msk ättiksprit 12 % 4äggwww.koket.se
Matjessill med brynt smör, ägg och kapris Hacka äggochrödlök. hela matjessillfiléer. Lägg bredvid sillen på fatet och strö på kapris. Lägg upp som en hel filé på ett fat Svt
Matjessill med brynt smör, rödbetor och ägg Servera med potatis, äggklyftoroch gärna brödoch ost. Skeda smöret över sillen och garnera med gräslök Anna mitt i maten
Smörrebröd med matjessill, ägg och brynt smörLägg matjes på brödetoch toppa medägg, rödlök, dill och gräslök. Speciellt inte när de är prydda med sill Christofers Kök
Ljummen sallad på ägg, mandelpotatis, matjessill och brynt smör fiskrom, t ex stenbitsrom eller sikrom, MSC-märkt. Garnera med dill och smörgåskrasse och toppa medbrynt smör precis före servering alltommat.se
Glad påsk! - Salig röra med rom och ägg ½ röd lök, finhackad. ½ röd lök. Grovhacka äggenoch blanda med övriga ingredienser. Smaka av med salt och peppar Elsas Skafferi
Matjessill med mandelpotatis, ägg och brynt skaldjurssmör – en ny klassiker! gräslök, finhackad. matjessillfiléer. Koka äggen, medium. Slå smörblandningen över sillen och toppa med den finhackade gräslöken alltommat.se
Matjessill med pepparrot, äpple och brynt smör Låt svalna och skär den i cm-stora bitar. Lägg äpplet i frysen och låt det bli genomfryst. Lägg betorna i en burk alltommat.se
Matjessill med ägg & brynt smör. Twitter. Skövdes bästa lunchrestaurang finns äntligen att följa här på Instagram. restaurang_orangeriet Pappakock
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.