Till den kalla eller ljumna laxen som toppas med räkor och en parmesan- och citronvinägrett, serveras den kalla basilika- och spenatsåsen, smörslungade sockerärter, en krispig sallad och dillkokt nypotatis
En lättlagad och god laxrätt, som kan förberedas i god tid. Börja med att smörja en ugnsfast form. Lägg den frysta sparrisen i botten och lägg laxfiléerna över
Till den kalla eller ljumna laxen som toppas med räkor och en parmesan- och citronvinägrett, serveras den kalla basilika- och spenatsåsen, smörslungade sockerärter, en krispig sallad och dillkokt nypotatis
Blanda med räkor, stenbitsrom, rödlök, dill, citronskal och -saft, salt och cayennepeppar. En riktig klassiker som säkerligen stod på menyn på många krogar under detta decennium
Det var första gången jag gjorde den här klassikernmen definitivt inte sista. Årets första födelsedag skulle firas och åsikterna om vilken tårta som skulle avnjutas var självklart vitt skilda
Blanda samman ingredienserna till apelsin- och sweetchilidressingen. Ställ båda dressingarna i kylskåpet under tiden du gör iordning resten av salladen Skala räkorna och dela laxen i mindre bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.