Igår lagade jag fyllda paprikor för första gången. Eftersom det var lördagskväll tyckte jag att det skulle passa att fylla paprikorna med tacoköttfärs - vilket inte var en dum idé
Att fylla paprikor är både praktiskt och gott. Dela paprikorna på mitten. 4 paprikor (röda och gula ger mer sötma). 4 paprikor (röda och gula ger mer sötma)
Jag tycker om att äta enligt GI-metoden. Dessutom gick det väldigt snabbt att tillaga. Det är inget jag gör dagligen, men några gånger i veckan blir det
Klyv, kärna ur och skölj paprikorna. 3 paprikor i olika färger. Skär dem i fyrkantiga bitar 1½ cm. Förväll dem i kokande vatten 1 minut, spola dem sen i kallt vatten
Gjorde GI plättar till lunch. Så gott med rårörda jordgubbarRecept. till 4 personer4 ägg vispas med 1 dl grädde1 msk fiberhuskLåt stå en stundStek i plättlagg eller klicka ut plättar i en stekpanna
Skölj paprikorna, skär av locket och gröp ur kärnorna. 2 paprikor. Lägg i köttfärsblandningen i paprikorna, toppa med lite ost och in i ugnen i ca 20 minuter. 2 paprikor
Skölj, halvera och kärna ur paprikorna. Fördela färsblandningen i paprikorna och strö över osten. ) Fyllda paprikor 4Â paprikor (blir 4 halvor per person) Ca 250 g köttfärs eller sojafärs Champinjoner 1-2 msk tacokrydda ½-1 dl vatten 2 dl riven ost Värm ugnen till 225° C
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.