Tillsätt tomathacket, krydda, SoP, späd med mjölk. Starta och avsluta med creme. Nu har jag ätit den här getostlasagnen 2 gånger och jag längtar redan till nästa gång. Getostlasagne, 4 pers. Getostlasagne, 4 pers
Börja med att klicka ner smöret i Crock Poten och sätt på hög värme. Tidigare har jag gjort rataouille på spisen enligt Anna Bergenströms recept som jag tyckt varit det godaste
Smaklig måltid, servera kycklingen med bara rataouille eller också tillsammans med ris. Jag sa till Joline i morse när jag skulle skjutsa henne till skolan att de räckte med att hon ställde sig på farstubron med ett paraply så skulle hon segla ner på skolgården som värsta Mary Poppins
Nedan är La Gazelles Rataouillemed sardiner. Ratatouille är en fransk grönsaksröra som ursprungligen kommer från Nice med tomat i basen, lättstekt vitlök och grönsaker
Det var första gången jag var med och lagade hemgjord pasta, så det var en upplevelse i sig. Jag hade valt kycklingrätten (som jag hittat dagen innan i en tidning hos frisören) och min kollega hade bestämt rataouille och pasta
Den här getostlasagnen är hämtad ur boken men jag tyckte att det blev för lite fyllning så jag fyllde på med rivna morötter, lite extra grädde och så rikligt med färsk basilika (Sara använder torkad)
Ratatouillen är även god som fyllning i en omelett eller som pastasås, med eller utan skinka. jag hittade några små chililiknande paprikor som hette agnello och var mycket mustiga och goda att ha i rataouillen
Saften och skalet av en ekologisk citron (köp alltid så mycket ekologiskt du har råd med). Persiljesoppan serverade jag som förrätt, efter den kom superenkel rataouille som jag gjorde i ugnen
Sedangjorde vi även en spenat och getostlasagne, mums. Det blev ravioli med spenat, getost och mandelfyllning, västerbottens-tortellini och diverse andra hittepå-fyllningar (samtliga med ost)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.