Sedan någon vecka tillbaka har jag spanat in ett recept på en pizza med blomkålsom jag tyckte både lät och såg god ut, så idag gjorde jag slag i saken ochgjorde en variant på ursprungsreceptet
För oss blev det ingen pizza denna dagen, men igår vankades det pizza. Det sägs ju att nyårsdagen är den dagen då pizzabagarna får baka pizza för glatta livet
Pizza är nog den rätt som jag har lagat mest av alla, om man bortser från pasta förstås. Tomatsås - kan köpa färdigt pastasås eller köp krossadetomater med örtsmak (Ica har en god med basilikasmak)
I say, vill ni ha riktigt god hemlagad pizza, se då till att skaffa er ett riktigt bra recept på pizzadeg, (vilket jag nu lämpligt kommer att erbjuda, alldeles ödmjukast, om bara en sekund
Kommer ni ihåg de där pizzabullarna vi skrev om förra måndagen. Dom med bacon, svamp ochost. Pizzabullar kan man nämligen göra med en väldigt god vegetarisk fyllning också kan ni tro
Pizza är gott, riktigt gott faktiskt. Men den här pizzan är en dröm. Det viktiga är tomatsåsenoch degen, när dessa två är perfekta spelar resterande pålägg mindre roll
Pizza är så gottoch det enda som är sorgligt när den är så god är att den tar slut. Lite mycket omständligtjobb kanske med alla grillade grönsaker ochpestoosv men det är det värt
Jennie med bloggenKalasgott har någotsomhon kallar månadens matutmaning och denna månaden är temat pizza, pasta eller paj så mitt bidrag till denna tävlingen blir denna pizza
Det är få förunnat att kunna göra stenugnsbakad pizza hemma och den gav verkligen ett fint resultat redan första gången, troligtviskommer det bara bli bättre med tiden med